Volume 1, Issue 1, 13 November 2019



Νέος Τρόπος Επικοινωνίας Μεταξύ Φίλων.

Φίλες και Φίλοι.
Γνωριζόμαστε καλά και η σχέση μας αυτή, μου δίνει την ευκολία να σας γράψω κάποιες σκέψεις μου.
Αρκετά χρόνια γράφω κείμενα στις σελίδες του blogspot.com. Όπως συμβαίνει με όλους τους bloggers, τα κείμενα δεν κρατούν τις συνήθεις αρχές συγγραφής. Σκόρπιες σκέψεις προσπαθούν να μπουν σε μια γραμμή και να περάσουν κάποια μηνύματα. Υπάρχουν στιγμές που "βγαίνουν" τουλάχιστον χρήσιμα συμπεράσματα και άλλοτε συμπαθητικά "πονήματα".
Προσωπικά μου αρέσει να δηλώνω ερασιτέχνης της επικοινωνίας. Ο πρώτος αποδέκτης των μηνυμάτων μου, σκέφτομαι πως είμαι εγώ και ο "δεύτερος" είναι κάποιος από τους Φίλους Αναγνώστες, οι περισσότεροι από τους οποίους μου είναι άγνωστοι, καθώς είναι βάσει των στατιστικών της google.com από όλον τον πλανήτη Γη.
Μέχρι σήμερα γράφω σε μεγάλον αριθμό σελίδων blogspot.com, αποφάσισα από σήμερα να επικοινωνώ στο εξής με τους διαδικτυακούς Φίλους μου μέσω του
MichaelidesPost.Comκαι με εσάς τους πολύ Φίλους, μέσω του παρόντος NewsLetter*.
Ο σχεδιασμός έγινε, το θέμα είναι να πετύχει και η υλοποίηση του με σταθερό βηματισμό εκδόσεων.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια, με Υγεία, Δύναμη και Πρόοδο.





Θα μας βρείτε και στο Facebook.Com


Φίλες και Φίλοι, θα μας βρείτε και στην διέυθυνση: www.facebook.com/MichaelidesPostcomΠροσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τις ανησυχίες μας και να επιτύχουμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τον επικοδομητικό διάλογο.Εχουμε ήδη δηλώσει πως μας ενδιαφέρει το ουσιαστικό διαδίκτυο. Θεωρούμε ουσιαστικό το internet, όταν δεν εσταζόμαστε απλά στην διασκέδαση του χρόνου μας, αλλά και στην παραγωγικότητα.

---
* Στο εξής, θα επιδιώκουμε την περιοδική σύνταξη και αποστολή newsletter, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.
Σημειώσεις και Προτάσεις των Φίλων είναι δεκτές μέσω σχολιασμών ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.
Στα περιθώρια αυτής της Σελίδας, θα σας πληροφορώ για τις θεματικές σελίδες που γράφω κατά καιρούς και μέχρι να μεταφέρω τα άρθρα μου στο βασικό www.michaelidespost.com

Σχόλια